Postup Ladronky do Final four z prvního místa!!

16.09.2021 07:12

TRÁPENÍ SLAVIE POKRAČUJE, LADRONKA SLAVÍ FINAL FOUR. LIGU ODSTARTOVALY I ŽENY

 

I neděle patřila v Beach-areně v Radlické kvalitnímu plážovému fotbalu. Mužská Fortuna Beach Soccer League po sobotním velkém dnu pokračovala dalšími dvěma zápasy. Do obou nastoupila Ladronka a v obou brala vítězství, jedno na penalty, druhé po prodloužení. Svou soutěž odstartovaly také ženy, do čela tabulky se po úvodním kole dostaly hráčky Bohemians.

Dva zápasy a oba nabídly úžasnou podívanou. V nervy drásající bitvě se dopoledne utkaly Ladronka a Slavia. Vyrovnaný duel dospěl za stavu 6:6 až do penaltového rozstřelu, ve kterém se radovala Ladronka, která v sobotu zapsala šest bodů po dvou vysokých výhrách.

I ve třetím utkání v ročníku se hattrickem blýskl Tomáš Huráb, na druhé straně stejnou měrou kontroval Lukáš Trampota. Slavia tak i po třetím utkání zůstává překvapivě bez bodu a ve zbývajících kolech základní části bude mít co dělat, aby se procpala do Final Four.

Ladronka si v neděli zahrála ještě jeden duel, tentokrát proti Villagers Uherské Hradiště. I Vesničani zažili skvostnou sobotu, když dosáhli i na skalp Slavie. Další vynikající duel nabídl opět remízu, pro změnu 7:7. V prodloužení pak rozhodl o výhře Ladronky reprezentační trenér Martin Dlouhý.

Dosavadní fantom letošního ročníku Tomáš Huráb nasázel v utkání rovnou šest branek! Po čtyřech utkáních má na kontě neskutečných 15 gólů a jednoznačně vévodí tabulce střelců. Ladronka po úvodním víkendu vede tabulku s devíti body a už má jistotu postupu do Final Four.

 

Základní část