SUPERLIGA SE ROZJELA!

11.01.2021 21:20

NAPÍNAVÉ BITVY MEZI MUŽI

Hodně zajímavá klání byla k vidění mezi muži. Superligu odstartoval polední souboj mezi Ladronkou a Bohemians. „Klokani“ nakonec díky fantastické třetí třetině urvali výhru 7:6, v utkání byli k vidění hned tři hattricky – Martin Dlouhý (Ladronka), Zdeněk Sláma a Filip Vyhnal (oba Bohemians).

Ostrý zápas nabídl rovněž souboj mezi Villagers Uherské Hradiště a Duklou. „Vesničani“ sice třikrát dokázali zareagovat na vedení soupeře a srovnat, napočtvrté se jim to už však nepovedlo. Rozhodující trefu zaznamenal v 34. minutě Lukáš Kubišta.

Největší hit dne znamenal duel mezi obhájcem titulu ze Slavie a slovenským týmem ViOn Slovakia. Poslední mistři se brzy dostali do dvoubrankového vedení, parádní akcí se mimochodem blýskl reprezentant Lukáš Trampota, v závěru druhé části hry si nicméně zápas výrazně zkomplikovali, když nechali soupeře snížit na 2:3. Uklidnění přinesl až necelé dvě minuty před koncem nejlepší střelec loňského ročníku Daniel Valeš.

Slavia tak začala obhajobu mistrovské trofeje vítězně. Nejlepšími střelci mužské Superligy jsou zatím se třemi brankami už zmínění střelci hattricku v utkání mezi Ladronkou a Bohemians.

Superliga pokračuje ve sportcentru Na Korábě hned v neděli. Program začíná už v 9 hodin ráno, kdy se střetnou BS ViOn Slovakia a BS Villagers Uherské Hradiště. Celkem bude k vidění pět zápasů mezi muži a šest mezi ženami, jejichž sezona zároveň skončí. Večer tak bude následovat vyhlášení vítězek a poznáme prvního mistra ČR v plážovém fotbale!

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY VČETNĚ STŘELCŮ BRANEK NAJDETE ZDE >>>

 

Superliga muži

 

 

Superliga 2020