Tomáš Huráb: Zkoušet nové hráče budeme i nadále

25.05.2013 13:52

 

Vydáno dne: 23.05.2013 | Autor: Redakce | Zdroj: plazovakopana.cz


Mezi zkušené opory týmu BS Ladronka Praha lze zařadit i univerzála Tomáše Hurába, který v sestavě svého týmu nechyběl ani v jednom z úvodních dvou kol pražské ligy. Do střelecké listiny se zapsal zatím pouze jednou, a to v úvodním kole proti Cindě, ale svému týmu výrazně pomohl v defenzivní činnosti. Tomáš Huráb je členem reprezentace od roku 2010, kdy mu jako první dal šanci trenér Josef Němec, který jej povolal na turnaj Challange Cup. Premiérový start v národním týmu si tehdy připsal v zápase proti Ázerbájdžánu, o den později v souboji s Norskem si připsal dokonce první reprezentační gól. Těch už jsi dohromady na svůj účet připsal čtrnáct a proklouzl tak do desítky nejúspěšnějších střelců českého národního týmu v jeho dosavadní historii.    

V pondělí jste porazili jasně Braník 8:2, v čem byla hlavní příčina hladkého vítězství?
Braník po dvou brankách rezignoval a nechtěl otočit vývoj zápasu.

Je za úspěšným vstupem do sezony i skutečnost, že jste dříve než ostatní začali s tréninkem na sezonu? A jak často se daří tréninky organizovat?
Trénujeme každou středu od konce dubna. Tudíž jsme dvakrát týdně na písku.

V prvním kole jste nastoupili v šesti lidech, posledně už vás bylo deset. Zdá se, že se daří úspěšně rozšiřovat soupisku.
Oslovujeme nové hráče, kteří se teprve seznamují s plážovým fotbalem.

Jak hodnotíte zapojení nových tváří do týmu?
Neděláme z toho žádné závěry. Nevíme, jak je plážový fotbal baví. Nikdy není jistota, že tito hráči přijdou i na další zápas či trénink. Budeme zkoušet další a další.

V příštím kole čeká Ladronku celek Beach Polabí. Co od toho zápasu očekáváte?
Na zápas se připravíme jako na každý jiný. Chceme jej vyhrát. Zde si také můžeme zkusit zapojit další nové hráče.